Concept – Pipera Residence

Concept

Locuința dumneavoastră din nordul Bucureștiului !

Pipera Residence vă prezintă un imobil rezidențial ce își propune sa vă ofere o experiența deosebita de locuire în nordul Bucureștiului.Amplasat în cartierul Pipera, pe Strada Constelatiei nr 1 Bis, accesul se realizează cu ușurința din și înspre orice locație din București, atât cu mijloace de transport proprii, cât si cu mijloace de transport în comun. La numai 10 minute. sunt localizate stațiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu, centrele comerciale - Mall Pipera, Mall Promenada si Mall Băneasa, iar la numai 15 minute, te poți bucura de frumusețea parcului Herăstrău.Pipera Residence va oferă locuințe într-o zona selecta a capitalei și de ce nu, în proximitatea locului dumneavoastră de munca, cu cât mai multe facilitați, pentru un trai relaxant și plăcut într-un mediu liniștit și ferit de trafic. Ansamblul este compus din 30 de apartamente, este construit într-o singura faza și cuprinde o scara cu regim de inaltime P+3E retras, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafețe cuprinse intre 55 si 70 mp construiti si apartamente cu 3 camere având suprafețe cuprinse intre 85 si 127 mp construiți, la preturi foarte accesibile, ce urmează a fi predate complet finisate in luna august 2020. Fiecare apartament beneficiază de locuri de parcare proprii, cai de circulație supraterestre, alei pietonale, spatii verzi, racorduri la toate utilitățile publice și acces stradal direct in Bulevardul Pipera.

Finisajele sunt de înalta calitate în concordanta cu standardele și exigentele actuale, iar materialele folosite provin de la distribuitori de top.

Proiectul oferă soluții cât mai eficiente pentru a asigura locatarilor confortul necesar, atât in interiorul apartamentului cât și în exteriorul lui. Astfel ca, exista parcare exterioara amenajata lângă imobil.