Finisaje – Pipera Residence

Finisaje

Bucatariile sunt racordate la apa si canalizare din reteaua publica. Pereti cu vopsea lavabila, gresie si faianța portelanata, prize electrice cu contact de protecție si centrala termica de bloc - fara tevi prin apartamente.

WhatsApp Image 2020-05-13 at 12.53.05 (1)
WhatsApp Image 2020-05-13 at 12.53.06Dormitoare, living si hol dotate cu parchet din lemn masiv, special conceput pentru încălzirea in pardoseala. Tavanul și pereții sunt zugrăviți cu lavabila de culoare alba, uși interior lemn masiv și uși exterioare blindate și rezistente la foc.

Băile sunt complet echipate cu obiecte sanitare de înalta calitate: cazi de baie, cabine de dus, lavoar, vase de toaleta suspendate cu rezervoare încastrate, gresie și faianța portelanate in masa, prize cu contact de protectie de la producători de top.


Sisteme de dus Ramon Soler (Ramon Soler folosește deplin apa ca si o sursa de sănătate. Produsele sale din gama de dus oferă experiența pozitiva a hidroterapiei ce crează echilibru si armonie in corp.) Sistemele de dus Ramon Soler au incorporate tehnologii care elimina depunerile de calcar si reduc consumul de apa, fara a reduce confortul. Produsele impresionează prin eficienta, durabilitate și ușurința în exploatare și întreținere.

16