Termoizolatie – Pipera Residence

Termoizolatie


Ytong este primul brand de materiale de zidărie din lume si are peste 85 de ani de experienta ca si solutie pentru pereti de zidarie termoizolanta din beton celular autoclavizat (BCA).Ytong pune la dispozitie o gama variata de produse de zidarie care sunt oferite in sisteme complete destinate atat constructiilor de case unifamiliale, cat si cladirilor de locuinte multifamiliale sau comercial-industriale.
Elementele componente ale sistemului Ytong includ blocuri de zidarie pentru pereti exteriori de inchidere, pentru pereti portanti, dar si produse cu aplicatii la interior pentru pereti de compartimentare, despartitori, elemente de design sau buiandrugi.

Caracteristicile blocurilor de zidarie Ytong

Zidarie termoizolanta
Datorita proprietatilor excelente de izolare termica a blocurilor de zidarie Ytong, se asigura confortul locuitorilor pe durata unui intreg ciclu anual, prin sustinerea unei temperaturi interioare constante, cu umiditate controlata datorita unei bune permeabilitati la vapori.
Material ecologic si sustenabil
Ytong este produs din nisip, var, ciment si apa, resurse complet naturale si minerale. Extragerea materiilor prime se face prin procedee neinvazive, ecologice – echilibrul natural nefiind astfel afectat, iar produsul obtinut este ecologic si sustenabil.
Eficient si Economic
Punerea in opera simpla si rapida datorita imbinarilor nut-feder si a manerelor de prindere salveaza timp si costuri pe santier. Pe termen lung, eficienta energetica determina economii de energie si la costurile de intretinere a caldirilor sau a locuintelor.
Rezistenta la foc
Stabilitatea materialului la temperaturi inalte si rezistenta la foc a zidariei asigura protectia optima impotriva incendiilor. Blocurile de zidarie Ytong se incadreaza in clasa A1 de reactie la foc, iar in caz de incendiu nu emana gaze toxice.

Performanta energetica asigurata de YTONG

Case diferite, aceeasi atentie pentru calitatea locuirii De 85 de ani performanta energetica YTONG sta la baza caselor eficiente energetic din intreaga lume. Comunitati intregi din Germania conteaza pe YTONG pentru construirea caselor eficiente energetic, iar astazi continua sa fie solutia aleasa pentru noile standarde de case recomandate de arhitecti. Suntem diferiti, insa cu totii ne dorim produse, servicii sau experiente de cea mai buna calitate, iar spatiul in care locuim si calitatea acestuia dau practic tonul stilului nostru de viata! Pentru noi, a trai in propria casa in siguranta si sanatos este tot ce conteaza si stim ca solutiile de zidarie naturale sunt temelia locuintelor de calitate. O stim de multi ani si ne-am propus ca si in Romania sa asiguram solutia pentru case durabile. Cladirile construite cu solutiile de zidarie YTONG sunt diferite pentru ca reflecta personalitatea fiecarui proprietar, dar elementul comun este atentia pentru calitatea locuirii! Exista un motiv pentru care atat de multe persoane aleg YTONG. Este ceea ce ne face diferiti, acele lucruri care iti vor aduce o casa la standardele pe care le visez.